wordpress cursus oefenblad

Over ons

Om alles op onze site goed te kunnen bekijken kunt u behalve de hoofdmenu’s
de submenu’s die onder de hoofdmenu’s uitklappen aanklikken.

 zie vooral ook onze Exposities en onze nieuwspagina

[column size=”2-5″ last=”0″ style=”0″] Onze fotovereniging “Fotovrienden West-Friesland” is een fotoclub voor iedereen uit de regio West-Friesland en omstreken. De club is ontstaan in het voorjaar van 2009, naar aanleiding van een fotografiecursus in Hoorn. Een aantal deelnemers gaf aan actiever bezig te willen zijn met fotografie, en na afloop van de cursus een mogelijkheid te hebben om van elkaar te leren en elkaar te stimuleren. Nu komt “Fotovrienden West-Friesland” elke tweede dinsdag van de maand bij elkaar en wordt er, aan de hand van het jaarprogramma, een thema-opdracht ingevuld met foto’s naar eigen idee. Deze worden op de clubavonden besproken. Daarnaast wordt er maandelijks een uitstapje verzorgd en proberen we regelmatig ons werk te exposeren. Uiteraard wordt er ook gezocht naar ‘leermomenten’, die gestalte krijgen in de vorm van kleine workshops. Deze worden meestal door de eigen leden verzorgd, maar ook middels het uitnodigen van deskundigen. Zo is de club dan ook lid van de Fotobond, waardoor contacten tussen verschillende fotoclubs vloeiend verlopen en er aan leuke activiteiten meegedaan kan worden. In het recente verleden heeft onze club onder andere meegedaan aan door de Fotobond uitge- schreven wedstrijden als ‘Point and Shoot’, Foto-Online, Foto Individueel en samen met Fotoclub Heerhugowaard aan de wedstrijd ‘Tien tegen Tien’ meegedaan op uitnodiging van Foto Morgana uit Barsingerhorn. Fotovrienden West-Friesland is een jonge vereniging en volop in ontwikkeling. Momenteel zijn er 24 leden, en n.a.v. overweldigende belangstelling voor onze Kunst in de Etalage –  Hoorn’  en onze kraam op de kunstmarkt  moeten we voorlopig een wachtlijst aanleggen voor aspirant leden. Belangstellenden kunnen meer informatie inwinnen of zich aanmelden via het contactformulier. Men kan vrijblijvend twee avonden meedraaien en één of twee foto’s inleveren die in het thema passen  (momenteel is er een wachtlijst maar houd deze pagina in de gaten voor opheffing hiervan). Onze club is voortdurend in ontwikkeling en staat zeker open voor nieuwe impulsen en ideeën.

[/column]

[column size=”1-6″ last=”0″ style=”0″] [/column]            [/column][column size=”1-6″ last=”0″ style=”0″]

[column size=”2-5″ last=”1″ style=”0″]

 Clubgenoten in Actie

« 1 van 2 »
 Disclaimer FVWF [/column]

[divider top=”0″]

[column size=”1-3″ last=”0″ style=”0″] Onze bijeenkomsten worden gehouden tussen 19:30 – 22:00 uur op het volgende adres: Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3, Hoorn  NH te bekijken in Google Maps  om evt. een route te berekenen Gratis en voldoende parkeergelegenheid  t.o. het pand op de parkeerplaats. [/column] [column size=”1-5″ last=”0″ style=”0″] ——————————[/column] [column size=”1-3″ last=”1″ style=”0″]Leden De fotoclub heeft plaats voor maximaal ± 24 leden. Indien er meer gegadigden zijn worden deze op een wachtlijst geplaatst. Er is een procedure op papier gezet die gevolgd wordt wanneer geïnteresseerden zich melden voor toetreding tot de fotoclub. Kosten lidmaatschap Fotoclub: €62 per jaar Fotobond: €18 per jaar Totaal: €80 per jaar Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter, Mirjam Koot. [/column]

[divider top=”0″]

Alle foto’s zijn beschermd door copyright en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de fotograaf.
All photos are copyright to their respective photographers and may not be used without proper permission.