Wedstrijden

Clubwedstrijden:

10 tegen 10 regelement   << download

 

2020-fotobondwedstrijd-fotoclub

Link voor de  presentatie van de Fotobond

 

22 mei 2018  deden we weer samen met FC  Den Helder en FC Koedijk  mee  met ’Tien tegen tien’

Deze keer bij ons in Hoorn!

Een leuk evenement om zeker eens meegemaakt te hebben! Ook zeer leerzaam waarbij het natuurlijk een klein beetje om de winst (eer) gaat maar vooral de gezelligheid, de samenhorigheid en en de spanning !

 

Zie onze foto’s hier bij Speciale Thema’s

Dec. 12 – 2014 10 tegen 10 Op 12 december 2014 hebben we weer een gezellige competitie/wedstrijd gehad in navolging van vorig jaar samen met FotoMorgana en Fotoclub Heerhugowaard. Dit jaar door Fotoclub Heerhugowaard georganiseerd ‘Tien tegen tien’ is een spel met een wedstrijdelement, waarbij drie fotoclubs elkaar met foto’s proberen te verslaan. Het spel wordt in drie ronden gespeeld; elke ronde strijden twee clubs tegen elkaar en vormt de derde club de jury. De club die begint, zet een foto neer, waarop de tweede club een foto uitzoekt die de eerste zou kunnen verslaan. De jury, bestaande uit een oneven aantal personen, becommentarieert beide foto’s en geeft een winnaar aan. Zo wordt elke ronde met tien foto’s per club gespeeld. De rondewinnaar is de club met de meeste winnende foto’s, winnaar van het spel is de club met de meest gewonnen rondes. Erg leuk en gezellig, en bovendien heel leerzaam!

 

Woensdagavond 23 april 2014 organiseerde de Afdeling Noord-Holland-Noord van de Fotobond Foto Regionaal.
Voor deze wedstrijd werden series van vijf foto’s ingeleverd. De twee winnaars kregen ieder een ticket voor deelname aan het prestigieuze Foto Nationaal van de Fotonbond. De jury bestond uit Armando Jongejan en Jan Jansen. Ook als men niet meedeed was het bezoeken van deze avond zeer de moeite waard. Het bijwonen van een goede fotobespreking is leerzaam en leuk. Tevens was er een boeiend pauze programma van Marjolein Loppies over uban exploration.
zie haar site http://www.loppies.nl/urban-exploration.

Mirjam heeft hieraan meegedaan en ondanks dat ze niet in de prijzen viel kreeg ze zeer opbouwende kritiek.

15de Tribute to Colour  De afd. NHN van de fotobond besprak de winnende foto’s van de fotowedstrijd NHN en aan het eind van de dag was de prijsuitreiking van de 15e Tribute to Colour, het 2e AV festival NHN en de winnaars van de fotowedstrijd.
Grote verrassing was dat Bert van Vliet 2x in de prijzen viel en wel op de (NB) 1ste en 4de plaats..!!!

Op 10 april 2013 hebben we weer een gezellige competitie/wedstrijd gehad in navolging van vorig jaar samen met FotoMorgana en Fotoclub Heerhugowaard. Deze keer door onszelf – Fotovrienden West-Friesland – georganiseerd
‘Tien tegen tien’ is een spel met een wedstrijdelement, waarbij drie fotoclubs elkaar met foto’s proberen te verslaan.
Het spel wordt in drie ronden gespeeld; elke ronde strijden twee clubs tegen elkaar en vormt de derde club de jury.
De club die begint, zet een foto neer, waarop de tweede club een foto uitzoekt die de eerste zou kunnen verslaan.
De jury, bestaande uit een oneven aantal personen, becommentarieert beide foto’s en geeft een winnaar aan.
Zo wordt elke ronde met tien foto’s per club gespeeld.
De rondewinnaar is de club met de meeste winnende foto’s, winnaar van het spel is de club met de meest gewonnen rondes. Erg leuk en gezellig, en bovendien heel leerzaam!

 

error: Content is protected !!