Foto Individueel

Description

Foto Individueel is een landelijke wedstrijd van het fotowerk van Nederlandse vrijetijdsfotografen.

Alle fotografen binnen de Fotobond, die zich (nog) niet tot de top mogen rekenen, kunnen aan de wedstrijd deelnemen. Foto Individueel is een laagdrempelige wedstrijd waarbij juist het aankomend talent onder de vrijetijdsfotograaf in Nederland zich onderling kan meten. Om de juiste doelgroep te bereiken zijn in het reglement “artikel 1 Deelname”, enkele beperkingen betreffende deelname opgenomen.

De wedstrijd wordt jaarlijks gehouden. Alle ingezonden foto’s worden in één ronde gejureerd op basis van de ingezonden afgedrukte foto’s (de digitale bestanden worden slechts gebruikt voor de presentatie op de openbare bespreking), zonder regionale voorronden of indelingen. De tien deelnemers met het hoogst aantal punten ontvangen de 1e t/m 10e prijs. De volgende 10% ontvangt een nominatie. Aan deelnemers die in meerdere jaren vijf nominaties ontvangen hebben, wordt een speciaal certificaat uitgereikt.De jury zal op een openbare bespreking haar keuze van de winnende foto’s toelichten.

De openbare bespreking vindt plaats op zondag 23 november 2014 in de aula van het Regius College te Schagen aan de Wilhelminalaan 4.

SR_Foto-Individueel-V3.1

Inschrijfformulier Foto Individueel

Foto Individueel 2014 stickers

 

 

error: Content is protected !!