Eindelijk weer fysiek bij elkaar !

Geweldig dat we weer fijn bij elkaar konden komen.. Natuurlijk met mondkapjes en afstand houden, maar het was weer erg gezellig! Ook weer erg wennen ; hoe zat t ook alweer met de TV .. en ehhh ?? de hdmi kabel waar zonder je niet  kunt,…en dan hoe het ook alweer aangesloten moet worden!!??  Gelukkig hebben twee zeer gewaardeerde en al behoorlijk ‘oud’leden zich over dat laatste ontfermd en kunnen we in de toekomst op hun expertise in deze nu vertrouwen!

Inmiddels waren er binnen Coronatijd twee nieuwe leden – Marielle en Angelina – bijgekomen, eentje voor de tweede proefavond – Tonny –  en vandaag ook lid geworden! Ook twee ‘kandidaat-leden’ Janet en Tanja erbij voor een eerste proefavond..

De avond was om voordat we het wisten… Er was wat onduidelijkheid over de sluitingstijd ,,, maar hebben we alles kunnen bekijken aan foto’s : Thema Dieren –  foto van de maand van Mirjam – introductie foto’s van Janet en Tanja.

Uiteindelijk buiten nog het een en ander (o.a. KIE en uitje) besproken alvorens weer op huis  aan te gaan. In de mail meer hierover.

Volgende keer dus in de Huesmolen waar de leden van Mirjam al een bericht van hebben ontvangen en in augustus hopen we een gezellig BBQ met Point to Shoot evenementje te maken.

Tussentijds hopen we op leuke initiatieven voor uitjes die buiten de planning vallen, want de geplande uitjes hebben vaak/soms last van haken en ogen.. en zeker nu alles nog zo onzeker was en toch ook nog is…

Geef een reactie