KUNST IN DE ETALAGE 2019

       

link voor Flyer 2019 PDF

Van 31 augustus tot en met 15 september 2019

De Fotoclub Fotovrienden West-Friesland uit Hoorn is opnieuw de uitdaging aangegaan om samen met tientallen winkeliers in het Hoornse centrum het evenement “Kunst in de Etalage” te organiseren.  Net als vorig jaar zullen ook leden van de Fotowerkgroep Hoorn als gastexposanten hieraan meedoen. Het aantal winkeliers dat meedoet overtreft onze verwachtingen met een aantal van 44!!

Twee weken lang van 31 augustus tot en met 15 september exposeren de enthousiaste leden van beide fotoclubs hun werk in de etalages van deze winkeliers. Deze periode is bewust gekozen omdat in het weekend van 7 en 8 september de Kunstmarkt in Hoorn plaatsvindt waarmee het nieuwe culturele seizoen wordt gestart.

Er is een speciale looproute uitgezet door het centrum langs alle etalages van de winkeliers die aan het evenement meedoen. De flyer (met de looproute -pdf bestand) kan op de website van de fotoclubs, zoals hierboven gedownload worden.

Op diverse andere locaties en bij de winkeliers zullen ook flyers liggen.

Dit jaar hebben we twee prominenten uit de Hoornse kunstwereld bereid gevonden om te jureren voor de “mooiste presentatie in de etalage”. We hopen hiermee dat de winkeliers zich zullen inzetten om etalage en foto op een zo origineel mogelijke wijze op elkaar aan te laten sluiten. Uiteraard zal de jurering ook een winnaar opleveren. De uitreiking van de 1e, 2e en 3e prijs aan de betreffende winkeliers zal op 27 september tijdens ons 10-jarig jubileumfeest plaatsvinden.

We hopen op veel belangstelling tijdens het evenement.

Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van Kunst In De Etalage Hoorn.

Eerdere exposities van o.a. Kunst in de Etalage kunt u HIER of onder ‘Exposities’  vinden

Met beeldende groet,

Fotovrienden West-Friesland                                              Fotowerkgroep Hoorn

Geef een reactie