Foto Regionaal 2019

Foto regionaal “serie van 5 met samenhang” komt eraan! Donderdag 25 april organiseert de Fotobond Afdeling Noord-Holland Noord Foto Regionaal
https://fotobond.nl/afdelingen/afdeling-08-noord-holland-noord/
Het lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het zover. Medio april organiseert de afdeling Noord-Holland Noord de wedstrijd “Serie van 5 met samenhang”.  Er is nog genoeg tijd om een mooie serie van 5 te maken !

Foto Nationaal, het paradepaardje van de Fotobond, is een fotosalon met het beste fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen. Deelname aan Foto Nationaal kan alleen op uitnodiging. Het bestuur van de Fotobond Afdeling Noord-Holland-Noord mag vijf tot tien fotografen nomineren voor deelname aan Foto Nationaal. Ook dit jaar organiseert de Afdeling Foto Regionaal. Dit is een wedstrijd met als hoofdprijs deelname aan Foto Nationaal van de Fotobond.

Deelname.

Fotografen met een BMK titel ontvangen automatisch een uitnodiging voor deelname aan Foto Nationaal en hoeven dus niet aan deze wedstrijd mee te doen.

Aanleveren fotoseries

Wijze van aanleveren fotoseries: zie bijgevoegd Reglement Foto Regionaal 2017.

Tot nu toe zijn mij geen wijzigingen in dit reglement bekend.

** De afdelingsfoto2018. Foto Regionaal Reglement docxwedstrijd 2019.

Het thema voor de afdelingsfotowedstrijd is dit jaar Snel. Deze wedstrijd vindt plaats in november 2019. U ontvang tegen die tijd de nodige informatie.

Met vriendelijke groet,

Hetty Mellink,

Organisator Foto Regionaal, Fotobond Afdeling Noord-Holland-Noord.

Geef een reactie