‘Uitje’ naar Oostvaardersplassen

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-5654Op 16 april gaan we in alle vroegte op pad naar de Oostvaardersplassen waar Servan Ott ons mee zal nemen om ons de ins en outs te vertellen over dit gebied! En uiteraard ons vooral mee te nemen in de fotografie!

Vier leden van FC Koedijk hebben zich hiervoor bij ons aangesloten en we kunnen bijna niet wachten om op stap te gaan!!

Dit is wat hij er zelf over vertelt:

Servan Ott – Natuurfotografie workshop Oostvaardersplassen

Ieder jaargetijde is de Oostvaardersplassen een prachtig natuurgebied. Een natuurgebied van kinds af aan geliefd om ieder bezoek vol enthousiasme door te willen struinen. Door het huisvesten van de vele verschillende vogelsoorten; zomer,- wintergasten en jaarvogels.  Het in een prachtige omgeving zien van kuddes konikpaarden, grote groepen ganzen en met regelmaat dichtbije ontmoetingen met edelherten, reeën en de vos. Voor de natuurfotografie een toplocatie. Tijdens de workshops (ochtend-, middag- en dagworkshops) bezoeken we hele mooie plekken, is er aandacht voor alles wat we gaan zien en vooral op pad om bijzondere natuurbeelden te maken.

http://servanottfotografie.nl/

Geef een reactie