Lowland Festival 2015

 

image-2015-05-09Save the date: 12 & 13 december 2015!
Na de succesvolle eerste editie van het Lowland Photo Festival vorig jaar, breien we maar wat graag een vervolg aan dit toonaangevende, internationale natuurfotografiefestival van de lage landen!

Op het programma? Opnieuw twee dagen boordevol inspirerende lezingen van vermaarde natuurfotografen uit Nederland, België en het (verre) buitenland! In de grote schouwburg kan je een weekend lang genieten van kolkende reisverhalen boordevol natuurfotografie. Het ticket tot de schouwburg geeft je eveneens gratis toegang tot één van de middagseminars die bulken van de praktische tips en tricks waarmee je als natuurfotograaf meteen aan de slag kan.  (klik hier of op foto voor de officiële site en meer info)

 

Geef een reactie