Serie van vijf met samenhang

Samenleven @ 20m2

Ilse Baay heeft in vervolg op de verdiepingscursus dit jaar meegedaan met de regionale wedstrijd ´Serie van 5 met samenhang´. De inzendingen van fotobond-afdeling  Noord-Holland Noord zijn besproken op 15 April, in Wieringerwerf. Ongeveer 50 belangstellenden uit de regio keken mee naar de presentaties van de bespreking van de fotoseries.Tijdens het jureren werd het pauzeprogramma verzorgd door Yolanda Geldorf en Ineke Vijn. Zij toonden hun BMK fotowerk. Tijdens de tweede helft van de avond besprak de jury de series en maakten de winnaars bekend, die namens de Afdeling aan Foto Nationaal van de Fotobond mogen meedoen. Ilse werd hierbij eerste en Johan Pronk (FC Schagen) van Fotoclub Schagen werd tweede. Dit jaar mochten er maximaal 5 genomineerd worden voor Foto Nationaal. Joke Nigen en Sandra van der Ley (FC Schagen) zijn de gelukkigen geworden op resp. 3e en 4e plaats.

 

 

Geef een reactie