Notulen 12-06-12

Bert opent de bijeenkomst.

  • Ondergetekende valt met de deur in huis wat de notulering betreft. I.v.m. afwezigheid in juli vraag ik om toch de notering te laten rouleren.. Gelukkig wordt er over het algemeen positief op gereageerd met name door het vooruitzicht op maar maximaal 1 keer per jaar aan de beurt te zijn. Bert zou een lijstje maken met namen en ‘notulenbeurt’.
  • De Point & Shoot uitslag zou komende week op de site van de fotobond komen te staan. Heb nog niets gezien/gevonden
  • Het lijstje dat Dime heeft gemaakt en rondgestuurd is nog niet door iedereen ingevuld en teruggestuurd.
  • Over de vraag waar we in de komende tijd gaan exposeren heeft Suzan  ons gevraagd een mooie serie van de  scholen te maken voor een expositie in de hallen en gangen bij de ‘opening’ volgend jaar. Inmiddels staat er het e.e.a. op de site wat afspraken betreft. Zie daar verder. De foto’s dienen voor 10 juli op Picasa gezet te zijn om dan via de beamer op school beoordeeld te worden.
  • Graag allen meedenken voor andere mogelijkheden om te exposeren. Het ziekenhuis en gemeentehuis zijn genoemd en worden benaderd door o.a. Bert
  • Omdat er in de zomervakantie verbouwd gaat worden wordt er in augustus (14) bij Mirjam bijeengekomen.
  • Het uitje ‘Stadsfotografie‘  was afgelopen zondag waarvan we al het een en ander kunnen bewonderen op Picasa. ‘Stadsfotografie’ is dan ook het thema voor de volgende keer. Afgesproken is dat er een serie van 6 gemaakt zou worden.
  • Mirjam vroeg naar haar te reageren i.v.m. studiofotografie  (zie haar berichtgeving hierover)…graag laten weten als je wat zou willen  doen.
  • Marcel stelt voor wat dvd’s van Zoom te branden en rond te delen waarop we thuis het e.e.a. kunnen bestuderen en uitproberen en er vervolgens op de club over doorpraten. We kunnen elkaar dan tips geven en/of adviseren. Op deze manier eigenlijk onze eigen ‘workshops‘ verzorgen. Uiteraard staan we ook altijd open voor profs die voor de club wat willen betekenen.. Qua tijd moet wel rekening gehouden worden met de programmering van de avond.
  • Uiteindelijk zijn de Macrofoto’s in groepjes van drie/vier besproken en beoordeeld a.d.h.v. de 4 pijlers. Een leuke variatie op ‘ het bespreken van foto’s ‘.

Dit was ‘m weer .  Fijne avond volgende keer.. ik ben dan op vakantie.

Ilse

 

Geplaatst in: Geen categorie

Geef een reactie